Nieuwjaarsreceptie van Missing Link: Ondernemers in Beweging

 “Ondernemers In Beweging” brengen, houden & zijn.
Dat is hetgeen de echte entrepreneur dagelijks ervaart. Waar stonden we, wat zijn de plannen, naar welke richting willen we groeien en hoe gaan we dit realiseren.
Elke dag opnieuw, gemotiveerd, met vuur en passie. Want zoals het in ons hoofd stormt, zo brandt het in ons hart.

En dan alle plannen communiceren en uitvoeren, nog een uitdaging die we telkens opnieuw handelen. Bijkomende obstakels die te pas en vooral te onpas op je weg komen, die plooien we om tot opportuniteiten en indien mogelijk tot bijkomende hefbomen: geen uitdaging te groot om het uiteindelijke doel te bereiken.

Welke ondernemer doet dit alleen? Zonder steun, klankbord, inspiratiebron, motivator en/of mentor? Ik zal het je zelf zeggen: de meeste gedreven creators staan alleen aan de top, hebben geen gelijkgestemden rondom hen, kunnen hun verhaal niet zomaar kwijt aan een naaste vriend of zelfs familielid. Want zij worden niet begrepen, maar met argwaan bekeken en soms ongeloofwaardig aanhoort door buitenstaanders.

Wil jij je jaar ook eens beginnen met gelijkgestemden en je passie delen? Wil jij ook eens wat nieuwigheden horen, energie en ideeën komen tappen tussen gepassioneerden, liefhebbers, visionairs, creatievelingen, bedenkers en doeners, of simpelweg gezegd: ondernemers?

Dan ben jij aan het juiste adres!

Op zondag 14 januari 2024 gaan om 8u30 de deuren open in het Crown Plaza Hotel in Antwerpen om een geselecteerde ploeg van ondernemers te laten verbinden tijdens de nieuwjaarshappening van Missing Link.

Ben je nog niet genoeg getriggerd? Dan kunnen we je zeggen dat het je gratis aangeboden word door onze organisatie!

Bij ons is iedereen welkom, want we geloven in groei en samenwerking. We richten ons op ondernemers die dat sprankje ambitie voelen, dat aanzwengelt in hun gedachten en hun hart beroert. Mensen die op zoek zijn naar de volgende opwindende stappen om hun onderneming en bedrijf te laten bloeien, sneller dan ooit tevoren, met ongekende potentie en vastberadenheid. We moedigen verbinding aan, het leggen van contacten met gelijkgestemde individuen, omdat we geloven dat je pas echt kunt vermenigvuldigen als je bereid bent te delen.

Dat zijn de mensen die we met open armen ontvangen: wees absoluut welgekomen! En breng gerust ook collega’s mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Spijtig genoeg kent elke zaal zijn limieten, dus ook wij hebben een verzadigpunt voor deelnemers. In dit geval kan en mag je dus niet langer twijfelen: voel je je aangesproken? Schrijf je dan meteen in, want de plaatsen zijn beperkt.

HET PROGRAMMA

Wat valt er te beleven?

De deuren gaan open om 8u30, waarbij we je ontvangen met een verse koek en warme drank.
Vanaf 9u30 steken wij het vuurwerk aan, met volgend programma:

  • 9u30: Welkomstwoord door Benny Mintjens & Cédric Daems
  • 9u45: Keynote van Ilse Jaques, de high-performance coach voor snelle scale-ups, venture builders en investeerders.
  • 10u30: Keynote van Félice Dekens, de Vlaamse televisie- en radiopresentatrice en voice-over. Zij geeft meerdere tips & hands-on tools om je speeches en zakelijke presentaties scherper te stellen.
  • 11u15: korte pauze.
  • 11u30: Nick Haverals - AI
  • 12u00: Benny Mintjens – Competitieve voordelen voor uw bedrijf in 2024-2025
  • 12u30: Benny Mintjens & Cédric Daems

 Om 13u00 bieden wij alle aanwezigen een lekker drankje aan ter ere van het nieuwe jaar en een hapje om de hongerige magen te stillen, want netwerken met een lege maag is geen sinecure!

Om 14u00 is het event afgelopen.

De gastsprekers

Ilse Jaques: Waarom vele 'nieuwjaarsresoluties' NIET werken en hoe krachtige, inspirerende, morele leiders hiermee omgaan.

Ilse brengt een inspirerende & impactvolle keynote over de nieuwjaarsresoluties die tijdens deze periode van het jaar bedacht en uitgesproken worden, en waarom deze meestal niet opgevolgd worden of niet werken.
Zij zal met duidelijke inzichten en concrete tips toelichten wat er moet gebeuren om niet zomaar loze beloften te maken, maar dat je wel kunt slagen als je je verantwoordelijkheid neemt en je plan degelijk voorbereid hebt.
Want zeg nou zelf? We willen toch allemaal in de juiste richting stappen en onze plannen werkelijkheid zien worden?

Ilse is de oprichter en principal high-performance coach bij het gelijknamige bedrijf Ilse Jaques. Ze is een vurige dame die steeds paraat staat om te helpen waar nodig. 
Ze heeft 200% commitment op het succes van haar cliënten. Ze stelt hen steeds in staat om een nieuwe vloer te creëren bij elk limiterend plafond waar ze tegenaan botsen.

LinkedIn

Félice Dekens: Presenteren is voor elke ondernemer cruciaal.

Elke presentatie is een unieke kans om je boodschap, je bedrijf en je missie met impact over te brengen. Om je publiek te begeesteren, te inspireren en te overtuigen. Soms zelfs van hun stoel te blazen. Zodat ze mee zijn in je verhaal en je succes stijgt. Ja, presentatieskills maken het verschil. En Felice helpt ondernemers om die skills naar een hoger niveau te tillen.

Felice Dekens is experte public speaking, docente mediatraining, presentatiecoach en presentatrice voor radio, tv en bedrijfsevents.

Maak kennis met haar op 14 januari en laat je inspireren om vanaf nu vaker het woord te nemen op een boeiende, krachtige en authentieke manier.

LinkedIn

Nick Haverals:  AI: Het belang van alertheid op technologische trends en hun effect op bedrijfsmodellen.

Nick Haverals, CEO van Purple Panda en Black Bear Labs, komt je inzichten geven, kennis & ervaringen met je delen over AI:
Ondernemen is als een reis van innovatie en visie.

Het belang van alertheid op technologische trends en hun effect op bedrijfsmodellen,

de waarde van flexibiliteit in de digitale evolutie, en ten slotte, het potentieel van AI om niet enkel processen te veranderen

zijn enkele onderwerpen die aan bod zullen komen om nieuwe kansen voor groei te ontdekken.

LinkedIn

Benny Mintjens & Cédric Daems: De 2 oprichters van Missing-Link

Benny Mintjens & Cédric Daems, de 2 oprichters van Missing Link,
zullen je duidelijk maken welke minimale vereisten er nodig zijn om jouw business in 2024 & 2025 te laten bestaan,
overleven en vooral te laten groeien.

Benny's LinkedIn
Cédric's LinkedIn

SCHRIJF JE HIER IN

Velden met een * zijn verplicht

  Bedankt voor de aanmelding!  

Annuleringsvoorwaarden

  • Een annulatie is kosteloos mogelijk tot en met zondag 7 januari 2024.
  • Bij annulaties vanaf 8 januari 2024 worden de kosten twv 90,00 € gefactureerd (dekking van de gemaakte kosten).
  • Een “no show” wordt gefactureerd aan 195,00 €. Dit bedrag wordt na het in mindering brengen van de effectief gemaakte kosten doorgestort aan een goed doel.