VERMOGENSSEMINARIE

BESCHERM JEZELF TEGEN
INFLATIE EN GELDONTWAARDING.

In dit seminarie leer je hoe je je vermogen kan doen groeien en beschermen in 2024.
Investeer slimmer en zet een hefboom op je vermogen met deze waardevolle dag!

  • 8u boordevol waarde van experten
  • Inspirerende dag samen met andere ondernemers
  • Praktisch advies dat je direct kan toepassen

ONZE EXPERTEN VERSCHENEN REEDS IN:

In de snel evoluerende financiële wereld is het begrijpen van de huidige stand van zaken en het vooruitkijken naar de toekomst cruciaal voor elke investeerder. Onze opleidingen bieden een diepgaande verkenning van de huidige financiële landschappen en werpt een blik op de toekomstige trends die de sector zullen vormgeven.

We beginnen met het verkennen van de fundamentele vraag: wat is geld? Door de historische context te begrijpen en de evolutie van geld te traceren, bieden we inzicht in de essentie ervan in de moderne economie. Daarna richten we ons op het fenomeen van inflatie, waarbij we analyseren hoe het de waarde van geld beïnvloedt en de dynamiek van economieën vormgeeft.

Een centraal onderdeel van de opleiding is de diepgaande studie van digitale en virtuele geldcreatie. We duiken in de wereld van crypto currencies en onderzoeken hoe deze nieuwe vormen van geld de traditionele financiële structuren uitdagen en transformeren. Van blockchain-technologie tot de opkomst van centrale bank digitale valuta (CBDC), we verkennen de technologische revoluties die het financiële landschap hervormen.
Maar ook aandelen, grondstoffen, het selecteren van brokers, het vinden van de juiste investeringen, bedrijven, vastgoed, kunst & sierraden, oldtimers en nog veel meer komen aan bod tijdens deze dagcursus.

Vermogensseminarie

Onze opleiding voorziet geoefende, startende of ervaren investeerders van de kennis en tools om niet alleen de huidige financiële trends te begrijpen, maar ook om vooruit te kijken naar de onvermijdelijke veranderingen die de toekomst zullen bepalen. Met een focus op geld, inflatie, de opkomst van digitale valuta, risicoprofielen en het bespreken en toelichten van meerdere activaklassen bereiden we onze deelnemers voor op het navigeren door de complexe en boeiende wereld van de financiën.

Wens jij ook ondergedompeld te worden in dit bad van kennis en ervaring over investeren in zijn breedste betekenis?

Schrijf je dan zeker in voor ons Vermogensseminarie van vrijdag 15 november 2024.

De plaatsen voor dit unieke evenement zijn beperkt, om een intieme en gefocuste ervaring te garanderen.

HIER INSCHRIJVEN

Onze opleiding in vastgoedinvesteringen biedt een allesomvattende benadering voor zowel aspirant-investeerders als doorgewinterde professionals. We behandelen alle facetten van het vastgoedtraject, van aankoop tot verkoop, met de nadruk op essentiële overwegingen voor een succesvolle investering.

Het programma begint met het grondig begrijpen van de aankoopfase, waarbij we de criteria en strategieën onderzoeken die bepalend zijn voor het selecteren van rendabele eigendommen. We leggen de nadruk op due diligence, marktonderzoek en het inschatten van groeipotentieel als cruciale stappen voorafgaand aan de aankoop.

Een belangrijk onderdeel van de opleiding is gewijd aan het effectief onderhouden en beheren van vastgoedbezittingen. Van budgettering voor periodiek onderhoud tot strategieën voor waardevermeerdering, we delen inzichten om investeringen te optimaliseren en de levensduur van het vastgoed te verlengen.

Daarnaast werpen we een gedetailleerde blik op het bankdossier als een cruciale tool voor financiële ondersteuning. We informeren elke deelnemer over het proces van het verkrijgen van de nodige financiële middelen en steun voor hun vastgoeddoelen. Het begrijpen van lening structuren, rentetarieven en het opstellen van een solide financieel plan zijn slechts enkele van de vaardigheden die we benadrukken.

VASTGOEDSEMINARIE

Deze opleiding rust investeerders uit met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te navigeren in de complexe wereld van vastgoedinvesteringen, en biedt waardevolle inzichten voor het behalen van lange termijn successen op de vastgoedmarkt.

Wil jij je vastgoedportefeuille opstarten, onderhouden, vergroten of verkopen? Dan ontvang je tijdens deze opleiding gegarandeerd alle tools en tips die je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan.

Schrijf je in voor ons Vastgoedseminarie van zaterdag 16 november 2024.

De plaatsen voor dit unieke evenement zijn beperkt, om een intieme en gefocuste ervaring te garanderen.

HIER INSCHRIJVEN

Sommige investeerders groeien hun vermogen op een consistente manier, anderen blijven hangen. Waar zit het verschil?

FEIT 1 - Je weet al dat je je vermogen moet beheren, je weet al dat je met geldontwaarding zit en je eigenlijk slapend arm wordt.

De vraag is echter hoe je hiermee aan de slag gaat. Velen starten hun investeringstraject met te weinig kennis, of erger nog, foutieve kennis. Ze beginnen in het wilde weg te investeren. Na een kort investeringstraject met matige of zelfs negatieve resultaten beslissen deze investeerders dan: “investeren is gewoon niets voor mij”. 

FEIT 2 - Je risico wordt bepaald door je kennis en kunnen, niet de markt.

Er is een overvloed aan kennis online en het is moeilijk te bepalen welke informatie betrouwbaar is en welke niet. Daarnaast wordt niemand echt succesvol door de kudde te volgen. Je moet creatieve inzichten hebben en snel kunnen schakelen. 

Dit maakt het verschil tussen investeerders die blijven stilstaan en investeerders die effectief een hefboom op hun vermogen zetten. En dit is wat wij aanreiken in dit seminarie. De juiste tools & informatie over alle investeringsklassen en een actieplan van hoe je aan de slag kan om je vermogen te beschermen.

FEIT 3 - Work hard AND smart

Een plan voor het beheren van je vermogen is in 2023 absoluut noodzakelijk. Je werkt hard en je investeert een aanzienlijk deel van je leven in het genereren van een vermogen, het is daarom ook noodzakelijk dat je de vruchten maximaal plukt van je werk door je vermogen te beschermen. Work hard & work smart. 

Daarom ontwikkelden wij dit seminarie. 1 seminarie voor de rest van jouw leven. Ons doel is een gigantisch positieve impact op jouw vermogen te genereren aan de hand van 1 seminarie. En jou van een stilstaande investeerder om te vormen tot een excellente investeerder. 

8u boordevol waarde van experten

Inspirerende dag samen met andere ondernemers

Praktisch advies dat je direct kan toepassen

chevron_left chevron_right

Het event heeft mij een overzicht gegeven van alle aspecten van de financiële wereld, en hoe ik hier op kan inspelen.

– Karim

Ik heb dankzij dit evenement de eerste stappen kunnen ondernemen in het investeren van vastgoed op jonge leeftijd. 

– Naomi

Een enorme meerwaarde om bewust te worden wat je doet met je spaarcenten, en ook de opvolging. Het was een eyeopener voor mij! 

– Arne

Vermogensseminarie heeft mij enorm veel dingen bijgeleerd over het monetaire gebeuren van hoe de wereld werkt. 

– Nick