Elke 12de van de maand komen de deelnemers online samen voor een brainstorm sessie:
je kan hier vragen stellen over jouw uitdagingen, raad vragen aan je collega's, maar ook zelf actief raad geven.

Tevens kun je contacten leggen met andere ondernemers, en alles ondernemen wat actief kan zorgen voor een doorbraak in jouw business.

Tijdens deze bijeenkomsten is het de bedoeling om elkaar bij te staan met raad en daad, jouw ervaringen te delen en te kunnen rekenen op de kennis en know-how van alle aanwezige ondernemers, om zo een meerwaarde te geven en te ontvangen aan en van andere ondernemers.

Dit zijn geen “loze” bijeenkomsten, neen, dit is een supermotiverende, aangrijpende, passionele en vurige vergaderingsplek waar alles kan besproken worden, in een betrouwbare en vertrouwbare omgeving, tussen allemaal top-ondernemers die elk ook zelf een vraagstuk moeten handelen, maar tegelijkertijd jou zullen helpen met jouw uitdaging van de dag, week of maand.

Deze meetings worden de TML-meetings genoemd: de maandelijkse Team Missing-Link (TML) bijeenkomst.

Tevens zullen er jaarlijks 3 live events georganiseerd worden. Tijdens deze bijeenkomsten zullen er sprekers zijn die interessante informatie, verhalen of ervaringen met ons delen, worden er acties en doe-momenten aangeleverd die je zullen triggeren, plezieren en verrijken.

Alles is mogelijk tijdens deze live events, en je zal telkens gemotiveerd, energiek en met drijfkracht kunnen genieten van groeimomenten, (levens-)ervaringen en unieke belevingen!