ADVIESRAAD

Elke ondernemer heeft een bedrijf te leiden, maar niet elk bedrijf is groot genoeg om een eigen adviesraad te installeren.

Via Missing Link krijg je wel die kans: op regelmatige tijdstippen komen we samen met 8 bestuursleden, bespreken we jouw doelen, ideeën, obstakels, afwegingen, cijfers, en nog zoveel meer. Dit met slechts één bedoeling: jij kunt als ondernemer aftoetsen of je de juiste plannen maakt, de juiste beslissingen neemt, de doelstellingen scherp genoeg zijn, en je resultaten conform de geleverde inspanningen zijn.

Daarnaast krijg je ook verschillende visies aangeleverd, die je kunnen helpen om out of the box te denken en ondernemen, die je kunnen helpen om hefbomen onder jouw onderneming te plaatsen.

Contacteer ons
chevron_left chevron_right

Financiële toestand

Kredietlijnen & aflossingsplannen

Aankoop- en verkoopprijzen

Kostenplaat per segment

De Adviesraad, voor de GROEI-ondernemer

De meeste ondernemers groeien zowel persoonlijk als met hun company op hun eigen organische tempo, door hindernissen en obstakels vast te pakken, te handelen en zo positief mogelijk om te buigen naar opportuniteiten, door te vallen & op te staan na een onvoorziene tackle.

Deze GROEI-ondernemers staan meestal alleen aan de top, zonder stabiele handvaten aan hun zijde, zonder een klankbord voor hun ideeën, doelstellingen en vraagstukken.

Een startende entrepreneur, een gemotiveerde ondernemer of een ervaren en doorwinterde businessman, allen hebben ze nood aan structuur, opvolging, bijsturing, adviezen, opleiding en nog zo veel meer.

Voorstelling van jezelf & je bedrijf aan de adviesraad

Tijdens een eerste meeting zal je een voorstelling geven over:

1. Wie ben jij?

Wat is jouw levenspad, wat heb & ken je,
waar sta je momenteel en waar wil jij naartoe?

2. Vertel over je bedrijf.

Hoe is het opgebouwd, welke diensten of producten
bied je aan, hoe klein of groot is je bedrijf, wie zijn je concurrenten, marktaandeel, en nog zoveel meer…

3. Deel belangrijke details.

Geef een financieel overzicht, de structuur van je bedrijf en business,
jouw IT-configuratie, marketingstrategie, personeelsbeleid, leverancier relaties, contractuele verbindingen, huisvesting, enz.


4. Verkondig je plannen.

Wat wil je bereiken, hoe ga je dit doen, wat is er momenteel up
& running en in welke fase zijn de onontwikkelde ideeën,
wat is het toekomstige potentieel van jouw business, waar zijn er nog opportuniteiten en buitenkansjes te ontdekken, enz.

5. En nog zoveel meer.

Voor zowel de startende, de ervaren als de doorwinterde ondernemer is een adviesraad een essentieel orgaan binnen zijn bedrijf dat waakt over de behaalde resultaten, onafhankelijk advies geeft en creatief meedenkt met jou en je bedrijf. Startende organisaties, kleine en middelgrote ondernemingen, maar evengoed de grotere bedrijven, hebben niet altijd de fondsen ter beschikking om bestuursleden aan te trekken en te laten zetelen in hun adviesraad.

De adviesraad van Missing Link maakt het mogelijk om als ondernemer bijgestaan te worden in het nemen van al je obstakels, je groeipotentieel maximaal te benutten en tegelijkertijd grote hefbomen op je slaagkansen te plaatsen.

Iedere ondernemer staat alleen aan de top, van een kleine onderneming tot een mastodont van een firma. De adviesraad van Missing Link flankeert zich aan jouw zijde om je verhaal luister, kleur, glans en schittering te geven.

Wil je meer informatie over dit programma van Missing Link, download dan hier gratis de white paper: